SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG TERMÉSZETESEN!

DR.BIRÓNÉ HAMMER ADRIENN ARCTORNA TRÉNER!FACE FITNESS -ARCTORNA- MANUÁLIS ARCTORNA-TALPREFLEXOLÓGIA email: adriennarctorna@gmail.com, tel.:+3670/945-21-68

Veszélyek

A szakember vezetésével végzett arctornának ,arcmasszázsnak semmiféle veszélye nincs! Az arctorna hasonló egy alakformázó testedzéséhez, mert az izmaink mindenütt hasonlóképpen működnek, tehát erős munka hatására fejlődnek. Az arcon ráadásul minden mindenhez közel van, kis területen dolgozunk.

Ha hozzá nem értő kezdi feszíteni, erőltetni az arcizmait, szakértelem híján ráncosra gyűri a bőrét, több kárt okoz magának, mint hasznot, emellett féloldalassá, formátlanná alakíthatja az arcát! A kárt csak hosszadalmas munkával lehet helyreállítani! Szakember segítsége nélkül NE kezdjen hozzá!

FONTOS!

Amennyiben szem, állkapocsizületi, csigolya, vérnyomás, bőr (rosacea), problémája van, ill. plasztikai műtéten, botox kezelésen vagy egyéb arcbeavatkozáson esett át még az edzések elkezdése előtt konzultáljon kezelőorvosával, és mindenképpen tájékoztassa a trénert-masszőrt.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 29
Heti: 123
Havi: 274
Össz.: 129 226

Látogatottság növelés
Oldal: VESZÉLYEK!
SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG TERMÉSZETESEN! - © 2008 - 2018 - arctorna.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »